Политика на квалитет

Општина Карпош работи со ISO 2008

ЛЕАП 2011-2017

Детска химна - Карпош

animated gif how to

animated gif how to

animated gif how to

 

ДЕТСКА ЧЕСТИТКА ЗА РОДЕНДЕНОТ НА КАРПОШ

image Информација

По повод роденденот на Општина Карпош, денес, во посета на општината беа дечињата од градинката „Распеана младост“.

По тој повод, тие заедно со своите воспитувачки на Градоначалникот Јакимовски му подарија слика со своите рачиња и притоа му изрецитираа две песнички за нивната општина.

 

Посета на децата од градинката „Распеана младост“