Урбанизам

Детални урбанистички планови кои ги има донесено Советот на Општината Карпош

Филтер 

Прикажи # 
1 2015 година
2 2014 година
3 2013 година
4 2012 година
5 2011 година
6 2010 година
7 2009 година
8 2008 година
9 2007 година
10 2006 година
11 2005 година
12 2004 година
13 2003 година
14 2002 година
15 2001 година