ПРЕДАВАЊЕ ЗА „САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ“ ВО ООУ „ПЕТАР ПОП АРСОВ“

Денеска, 06.09.2019 година, во  ООУ „Петар Поп Арсов“ во населбата Карпош 4,  стручно лице  ќе  одржи  предавање на тема „Сајбер безбедност“.  На предавањето, присутни ќе бидат министерот за информатичко општество и јавна администрација Дамјан Манчевски и градоначалникот на Општина Карпош  Стефан Богоев. По  тој повод во 12:00 часот, министерот за информатика и првиот човек на Карпош ќе дадат изјава за медиумите.