ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ НА ТУРНИРОТ„ФУДБАЛ НА ПЕСОК"

Денеска на на терените на кејот на реката Вардар, поточно на спортските терени на Градската плажа се одиграа полуфиналните натпревари од турнирот „Фудбал на песок" со следниве резултати:

 ООУ„Димо Хаџи Димов" против ООУ„ Лазо Трповски" со резултат 1:0 и идентичен резултат на натпреварот помеѓу  ООУ„Братство" и ООУ„ Јан Амос Коменски ". За третото место ќе играат екипите на ООУ„ Јан Амос Коменски " против екипата на ООУ„ Лазо Трповски".

Денеска  (14.09.2017) во финалето ќе играат екипите ООУ„Димо Хаџи Димов" и ООУ„Братство".