НОВА ФИТНЕС ЗОНА ВО КАРПОШ

 Ве известуваме дека утре, 10. 07. 2018 година (вторник), со почеток во 11:00 часот, на Кејот на реката Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев ќе одржи  конференција за печат. Повод за прес конференцијата е што на посочената локација ќе биде отворена нова фитнес зона донирана од компанијата „Бимилк“.