И З В Е С Т У В А Њ Е – ЧИСТЕЊЕ НА ЈАВНИ ПАРКИНЗИ

 Почитувани граѓани,

 

Ве известуваме дека на ден 12.10.2018 година (петок), со почеток од 08:30часот до 11:30 часот, Општина Карпош ќе спроведе акција за чистење на јавните паркинзи на бул. „Митрополит Теодосиј Гологановброј 90.

 

Со цел непречено спроведување на акцијата, Ве информираме дека е потребно да ги отстраните возилата од паркинг просторот.

 

Општина Карпош и во претстојниот период ќе продолжи со тековното одржување на хигиената и грижа за животната средина.

 

Ви благодариме на соработката и разбирањето.